Fortsat samarbejde med Eva Steensig

Share on linkedin
Share on facebook
Share on email
Share on twitter

Det nye år bød på egen virksomhed, men arbejdet med Eva Steensig fortsætter.

Jeg har altid haft lyst til at drive egen virksomhed – men jeg har også været enormt glad for samarbejdet med Eva Steensig og det har jeg ønsket at bibeholde. Derfor er jeg glad for, at Eva og jeg fortsætter samarbejdet.

Eva og jeg komplimenterer hinanden professionelt i arbejdet med trends og tendenser, og så har vi et forrygende samarbejde. Det gør projekterne vi løser sammen sjove, og for vores kunder betyder det et endnu højere niveau i den leverance, vi leverer.

Så lige et kort indlæg herfra, om hvad er sker i baggrunden. Store ændringer byder det nemlig ikke på – da samarbejdet som sagt fortsætter – med betyder at vi både kan løse opgaver sammen eller hver for sig, alt efter hvad der gør sig bedst til dit projekt.

Sonni