Ny Historie 2022
Foredrag og workshop om de nyeste trends blandt danskerne

Den nyeste viden om danskerne 2022

Sammen med Eva Steensig har vi lavet ‘Ny Historie 2022’ – en rapport og præsentation, som giver dig den nyeste viden om danskerne, deres holdninger og hvad der helt konkret er vigtigt for dem i deres liv lige nu.

Med eksempler på danskernes adfærd illustrerer den de nyeste trends blandt danskerne på en spændende og helt håndgribelig måde.

Jeg, Sonni Bartsch, vil glæde mig til at fortælle dig alt det, vi har fundet frem til, og vise dig de helt konkrete eksempler fra den virkelige verden.

Dugfriske eksempler, der konkretiserer danskernes adfærd

Foredrag

Bestil dit eget foredrag til din medarbejder- eller ledergruppe, til en trendbrief eller hvor du ønsker at bruge den nyeste viden om danskerne.
Vi holder typisk foredrag på mellem 20 min. og 2 timer.

Workshop

Hvis du ønsker at arbejde aktivt med den nyeste viden om danskerne i 2022, så er workshoppen det du skal vælge. På workshopdagen arbejder vi aktivt med de nyeste trends blandt danskerne og hvad de betyder for jeres situation.

Målrettet din branche

‘Ny Historie 2022’ mapper de seneste trends og holdninger blandt danskerne. Den viden er universel for alle brancher, organisationer og aktører, fordi du får et komplet om konkret overblik over tidsånden. 
Det betyder også, at vi har et klart overblik over hvilke konsekvenser det har for helt specifikke brancher og kan fokusere på det i dit foredrag eller din workshop.

Fødevarer

Offentlig

Retail

Serviceydelser

Serviceydelser

Skriv og hør mere

Sundhed

Transport

Turisme

Din branche?

Send os en mail og hør nærmere

Vi vil glæde os til at præsentere dig for den nyeste viden om danskerne.

School of trends

Lær selv at trendforske

School of trends

Det komplette forløb, hvor du lærer at spotte, analysere og bruge trends, så du kan fremtidssikre din organisation
Lær at trendforske