School of Trends
Lær at spotte, analysere og bruge trends, så du kan fremtidssikre din organisation

Det komplette forløb
i trendforskning

Vi har samlet 10 års erhvervserfaring og skabt et komplet forløb, så du kan lære at spotte, analysere og bruge trends.

 

Det lærer du

Vi kommer hele vejen rundt om trends og trendforskning. Du arbejder aktivt med selv at spotte tegn på den forandring, der hele tiden sker, og til sidst viser de trends, som er dominerende og vigtige. 
Du lærer også at vurdere, hvor moden trends er, hvad det betyder for dig og din situation og hvad du helt håndgribeligt skal gøre, så trends ikke bare forbliver trends men aktiv handling med effekt for dig.

Opbygning

Vi har bygget forløbet strategisk op og inddelt træningen i moduler, der bygger oven på hinanden.
På den måde får du først et fundament og en forståelse for, hvad trends er og dernæst, hvordan de ser ud, hvordan du spotter dem, analyserer dem og til sidst hvordan du aktivt bruger dem.

På den måde får du al den viden og de værktøjer, du har brug for, så du selv kan spotte og aktivt bruge trends efter endt træning.

Træning på dine præmisser

Du bestemmer, hvordan du vil lære at trendforske, så det passer bedst muligt til dig. Om du vil gennemgå træningen online, om vi skal lave træningsdage eller lave en større proces, så hele jeres organisation lærer metoderne gennem et længerevarende forløb. 

Valget er dit!

Træningsdage

På 1-4 fysiske træningsdage arbejder vi aktivt med at trends, hvor vi kommer med alt det materiale, vi skal bruge. Det hele skræddersyes, så det passer til jeres ønsker.

Proces

Vi tilbyder længerevarende og skræddersyede forløb, hvor vi aktivt spotter og arbejder med trends og deres betydning for din situation.

Trendforskning

Se hvordan vi arbejder med trends og hvilken værdi trends har

Kontakt os så du kan lære metoderne

Vi glæder os til at lære dig alt vi ved