Mobiletnografi

Hvad er mobiletnografi?

Mobiletnografi er en kvalitativ undersøgelsesmetode, hvor deltageren bruger deres egen smartphone til at dokumentere det emne, som undersøges.

Deltagerne bliver givet nogle specifikke emner, som de skal dokumentere med billeder, video, lyd og/eller tekst. Nærmest som en dagbog der er situationsbestemt.

I perioden hvor undersøgelsen foregår, har vi mulighed for løbende at stille deltagerne opgaver og give dem emner, de skal dokumentere.

Helt tæt på uden vi er der

Stort set alle har en smartphone. En teknologisk schweitzerkniv, som tager knivskarpe billeder og optager lyd og billede i høj kvalitet. Smartphonen er naturlig for deltagerne at bruge, hvorfor det også vil gøre det mere naturligt for dem at bruge det som “værktøj”.

Levende billeder og lyd

De teknologiske muligheder giver dig en helt unik mulighed for at få billeder og klip fra det ægte liv, der leves, og de ægte situationer, som eksisterer i rigtige menneskers liv. Det betyder også, at vi her har med en unik mulighed for at få indsigter i situationer, hvor vi ikke blander os, men er med på distancen.

mobiletnografi

Proces

Vores store erfaring med researchopgaver på konsulentbasis har givet os et fast udgangspunkt for, hvordan vi bedst kommer i mål med, at du får det bedst mulige resultat. Processen foregår i 6 steps og er selvfølgelig dynamisk. Du kan se processen på vores researchside, ved at trykke på knappen herunder.

Send os en mail med dit projekt

Vi glæder os til at høre om dit projekt i en uforpligtende samtale.