Dybdeinterview

Hvad er et dybdeinterview? 

Et dybdeinterview er et 1-1 interview mellem deltageren og intervieweren.

Dybdeinterview foregår dér, hvor det giver bedst mening for deltageren og for den kontekst, som undersøges.
Det vigtigste er, at deltageren føler sig tryg.

Dybdeinterviews er den bedste metode, når man ønsker virkelig dybdegående forståelse for et emne. Ligeledes hvis det drejer sig om meget følsomme emner.

Vi tager noter undervejs i et dybdeinterview, og vi optager ofte interviewet enten med diktafon eller kamera.

Dyb forståelse for følsomme emner

Hvis du ønsker dyb, dyb forståelse af et emne og helt unikke indsigter, så gør et dybdeinterview bedst. Det gør det, fordi vi i et dybdeinterview netop går i dybden med én deltager ad gangen. Vi er trænede i at skabe tillid til personerne, vi taler med, hvilket giver dig et unikt indblik i deltagernes liv og ageren. Med et dybdeinterview kan vi komme helt til bunds i den enkelte deltagers ageren, holdninger og følelser.

Fra touch points til dybt private emner

Vi har foretaget dybdeinterviews som skulle mappe deltageres touch points under en rejse, og dertil komme dybt i forståelsen af de enkelte touch points betydning, og hvordan de var koblet følelsesmæssigt til deltageren. Vi har også gennemført dybdeinterviews, hvor det drejede sig om dybt private emner. Disse emner kræver meget af os som interviewere, men vi er trænede i opgaven og går til den med dyb respekt for det menneske, vi interviewer.

Dybdeinterview

Process

Igennem vores store erfaring med researchopgaver på konsulentbasis har givet os et fast udgangspunkt for, hvordan vi bedst kommer i mål med, at du får det bedst mulige resultat. Processen foregår i 6 steps og er selvfølgelig dynamisk. Du kan se processen på vores researchside, ved at trykke på knappen herunder.

Send os en mail med dit projekt

Vi glæder os til at høre om dit projekt i en uforpligtende samtale.