Observationer

Hvad er en fokusgruppe?

En fokusgruppe er en kvalitativ undersøgelsesmetode, med cirka 8 deltagere til et “gruppemøde”.

Udover deltagerne er der også en moderator, som styrer mødet og sørger for, at alle emnerne der søges svar på, bliver besvaret.

Vi optager typisk fokusgrupperne til dokumentation og rapportskrivning. Som kunde har du også mulighed for at være med, imens fokusgruppen foregår.

Produkttest, touch points, innovation…​

Vi har testet mange forskellige emner i fokusgrupper. Om det så drejer sig om fødevarer, touch points under en rejse, brugen af spil eller behovet for en app.

Fokusgrupper gør sig rigtig godt, når det drejer sig om emner, der ikke er alt for følsomme, hvor det i den situation er dybdeinterviews, som kommer til sin ret.

Dertil evner fokusgrupper at høste flere aspekter af et emne, i det at deltagerne bringer hver deres individuelle holdninger ind i “gruppemødet”, og disse så vendes i gruppen.

Proces

Igennem vores store erfaring med researchopgaver på konsulentbasis har givet os et fast udgangspunkt for, hvordan vi bedst kommer i mål med, at du får det bedst mulige resultat. Processen foregår i 6 steps og er selvfølgelig dynamisk. Du kan se processen på vores researchside, ved at trykke på knappen herunder.

Send os en mail med dit projekt

Vi glæder os til at høre om dit projekt i en uforpligtende samtale.